OMUL CARE ADUCE FOCUL

Asa a fost supranumit italianul Gianni Lorignani din Napoli,un prosper om de afaceri care s-a bucurat de o  faima nemaiauzita,fiind mai vestit decat fotbalistii lui Milan sau Juventus,ori Pavarotti.

In trei ani,el a fost urmarit de numeroase incendii.Fara a fi piroman,focurile s-au apins pe el sau in preajma lui,Spre a fugi de vapaie,Lorignani a inchiriat succesiv patru apartamente,pe are a trebuit sa le paraseasca,intrucat au izbucnit cinci incendii,unele explicabile,altele nu.

In servieta de care nu se desparte niciodata,el  tine un mic stingator de incendii.Cauza? din te miri  ce,imbracamintea de pe el ia foc.

Chiar in biroul sau,italianul a fost victima a trei incendii,care au distrus dosare,documente,mobila si obiecte de pret.S-a trezit cu flacari pana si in seifuri sofisticate ,ermetica,unde nu avea cum patrunde foc de chibrit,bricheta ori sa se produca vreo flama de scurtcircuit.

Focurile consecutive i-au facut pe unii oameni de afaceri sa anuleze contracte incheiate cu firma lui,nemaidorind sa fie partasi la pabube.

A  apelat Gianni Lorignani la exorcism,dar fara folos,focurile continuand cu o regularitate dezarmanta .S-a internat prin spitale,clinici,pt analize,ca sa vada daca nu are prea mult …fosfor in corp,a mers la vraci,psihiatri,parapsihologi,dar nu a scapat .

Noroc cu pompierii care l-au afutat oferindu-i o solutie: i-au impregnat peretii casei,mobila,lucrurile de uz cotidian,hainele, cu o solutie ce previne autoaprinderea.Caci substantele ignifugante nu ajutau.

Si asa a supravietuit,nemailuand foc,insa cariera de om de afaceri i s-a incheiat.Mai ales ca despagubirile primite de la societati de asigurare n-au putut compensa pagubele produse de foc din senin.

Anunțuri

~ de hellqueen pe Noiembrie 11, 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: