UN FENOMEN CIUDAT IN CASA LUI WATERMAN – omul apei –

Doctorul Waterman avea un nume predestinat,etimologia onomasticii fiind < water> = apa, si <man> =barbat. Deci Waterman era <barbatul/omul apei>.

Impreuna cu sotia, locuia intr-o spatioasa casa cu opt camere,aproape de Windsor-statul Vermont-S.U.A. Din luna septembrie 1960,in locuinta sa au inceput sa se petreaca evenimente absolut extraordinare,cu substrat acvatic.

Intr-o dimineata a observat ca picaturi ciudate de roua acopereau tot ce era in locuinta: mobila,tablouri,lustra,televizor,bibelouri.

Chiar  si pe lemnaria interioara a usilor si ferestrelor se dupusese roua.Dupa modul in cum erau dispuse picaturile stralucitoare,semanau a transpiratie.

Doctorul absorbi petele cu un burete,vreme de doua zile,umpland si golind 13 galeti de lichid,dupa care se lasa pagubas;caci roua nu numai ca persista,dar se si intindea in locurile inca neatinse.

O aventura acvatica nemaintanlita in casa lor,unde locuiau de 9 ani.

Colac peste pupaza,intr-o zi,in timp ce sotia sa aducea la masa un platou cu stuguri,vasul se umplu din senin,brusc,cu apa.Fara nici o explicatie a provenientei inundarii vasului.

Expertii in constructii,electricieni,instalatori,o intreaga echipa cerceta centimetru cu centimetru lociunta,fara sa gaseasca vreo deficienta.Totul functiona normal,iar de condens nu putea fi vorba.

Si totusi apa continua sa se acumuleze interminabil,doct.Waterman incepand sa se simta ca intr-un mediu lacustru,stapanit de  teroarea de umezeala.

Desi habar n-avea de poezia lui Bacovia,traia in o atmosfera bacoviana intr-un decor american … de buna seama plangea materia… :)) :))

Waterman se satura de igrasie,miros,putreziciune , vandu casa si se muta in alta regiune.Curios,dupa plecarea  lui fenomenul inceta deodata,tot asa cum incepuse.

Cine cerceteaza traditia ocultismului oriental da de conceptul privind posibilitatea producerii unor asemena fenomene,atunci cand omul dispune de prea multa energie,fiind intr-o corelatie cu centrul de forta subtil SWADHI-STHANA CHAKRA,care controleaza si determina producera apei in organism.

Waterman, „omul apei”,traise aceasta bizara experienta.

Anunțuri

~ de hellqueen pe Noiembrie 12, 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: