MINUNEA DE LA WATSEKA

<<<MARRY ROFF -INGER SAU DEMON?  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O VIATA DUBLA A MARIEI LURANCY VENNUM >>>

 

Mary Lurancy Vennum s-a nascut in aprilie 1864,in oraselul Milford de langa Watseka,din statulo Ilinois.

Copilaria  sa a fost normala,pana la varsta de 13 ani,cand,in iulie 1877 ea spune familiei : „Azi-noapte,in camera mea au fost niste oameni care ma strigau : Rancy,Rancy! si le simteam rasuflarea pe obraz.”

Peste cateva zile fetita are al doilea atac si ,curand,altul.Ea declara ca vede Paradisul,ingeri,mortii pe care i-a cunoscut.

Nelinistita,familia hotaraste sa consulte un medic,si cu recunostinta,accepta recomandarea prietenilor lor,domnul si doamna Roff, de a-i solicita un diadnostic doct.E.W Stevens,din Janesville,statul Wisconsin.

UN SPIRIT CARE DERANJEAZA

Pe 3 ianuarie 1878,domnul Roff il conduce pe doct.Stevens la familia Vennum.Lurancy,din ce in ce mai tulburata,ii spune doct.ca un spirit numit Mary Roff vrea s-o controleze.

Dl.Roff exclama surprins :”Dar este fiica mea! Ea e in cer de 12 ani .Las-o sa vina,am fi fericiti s-o intampinam.”

Mary Roff a murit in iulie 1865 la 18 ani dupa ce a suferit toata viata de epilepsie,dupa cum afirma doctorii. O alta varianta din ce in ce mai plauzibila,dupa cum afirma anumiti experti in domeniu,ar fi ca,fata ar fi fost posedata demonic de la varsta de 6 luni,parintii au incercat s-o „vindece” internand-o pana la urma intr-un ospiciu unde a murit.Fata prezenta toate semnele unei posesiuni insa parintii nu erau dispusi sa accepte lucrul acesta,conformandu-se la vremea aceea sa puna totul in seama unei boli mentale.Pt dnl.Roff,fiica sa revenita de dincolo de mormant,a luat in posesie corpul lui Lurancy.

Aceasta din urma,intr-adevar,da toate semnele identitatii ficei lui Roff; pe 11 februarie,”noua” Mary Roff se muta la familia Roff.

Timp de 3 luni ea se comporta precum fiica lor decedata recunoscand imediat prieteni,rude,haine si obiecte personale.Ea isi aduce aminte de numeroase intamplari trecute. Cand familia Vennum o viziteaza de-abia daca-i recunoaste.

Pe 7 mai insa,personalitatea lui Lurancy revine.Tanara fata inchide ochii,ii deschide si intreaba :”Unde ma aflu?nu cunosc acest loc!” Roaga insistent sa fie dusa acasa,dar dupa 5 minute personalitetea lui Mary Roff revine la suprafata .

Intre 7  si 21 mai aceasta inlocuire temporara Mary cu Lurancy si invers,se produce de mai multe ori.In final,fata ramane cu personalitatea ei,Lurancy, care se reinstaleaza cu mare bucurie in propria familie.Din cand in cand personalitatea lui Mary reapare dar pentru scurte durate astfel incat ca Lurancy poate duce o viata normala.

A revenit Mary Roff din morti pt a o salva de Lurancy de destinul tulburator care o astepta(se spune ca inainte ca personalitatea lui Mary s-o posede,fata ar fi dat semne de posesie demonica) luptandu-se cu prezenta aceea demonica astfel ajutand-o pe Lurancy sa nu sfarseasca asemenea ei,sau a facut-o din motive pur egoiste???

Anunțuri

~ de hellqueen pe Decembrie 5, 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: