„ION + GHEORGHE= love!!! SO WHAT?

Cateva motive penntru care e bine sa fii gay: :))

1.Majoritatea fetelor din ROMANICA noastra cutremurata de seismul de prostie+incultura=manele care nu pare a se da dusului,sunt ori pitipoance ori cocalare.Decat sa fii obligat sa induri aerele de „fata trendy” sau „tipa sexy si rea” „sa moara mama”,mai bine te refugiezi in sanul comunitatii tale,destul de numeroase,si te destinzi cum si cu cine poti/prinzi… :))
2.Pai nene,daca nu esti prezent zi de zi la SEDINTA GENERALA DE PARTID care se tine la SEDIULN OFICIAL AL BLOCULUI DE RESEDINTA SAU BLOCURILOR INVECINATE cu 5 pungi de seminte,2 sticle de Cola,8 doze de bere sau 2sticle la un litru si nu te comporti ca Tarzan-omul maimuta drogat de o gasca de hipioti,asta incluzand: sa arunci injurii in dreapta si-n stanga,femeilor,copiilor,pitipoancelor,pensionarilor,locatarilor din blocul cu pricina s.a,puti big time!!! Tre’ sa fii mereu in par acolo la locul cu pricina,sa ai doza de nesimtire mereu la tine,sa ragai,sa te dai mare,sa te i-ei la omor cu „confratii”,ca asa e frumos,sa te lauzi cu cuceririle tale,si multe altele,daca nu…esti ori „homo” ori fraier,si asta inseamna ca haita de „smecheri” o sa te transforme in prada lor.
3.Din moment ce esti „baietas” trebuie sa te comporti ca unul,deci:trebuie sa intrii „intrii in combinatii” de gen: sa „sutim” telefoane,masina vecinului,sa spargem casa si sa furam ce se poate „frate” pensionarei X care sta singura si mai e si chioara de un ochi,apoi sa le vindem pe sub mana „sa facem si noi un ban cinstit”.
4.Decat sa prinzi apusul tineretii casatorit cu o ex-fetita de cartier sau „poama” cartierului care ti-a turnat 3 plozi ca ai fost mai prost si a tinut „gluma”,sa-ti blestemi zilele in sanul „familiei bomba” sa o i-ei la omor pe consoarta ca nu a gatit sau te-a „dus de nas” cu altul,sau,in cel mai rau caz,sa o omori si pe ea si pe copii,”din dragoste’bre” si sa sfarsesti in puscarie alaturi de „prietenarii” tai,inchisi pentru alte/aceleasi motive,mai bine te f… in cur si alergi dupa barbati pana la adanci batraneti,fiindca stii cel putin ca nu te plange nici un copil la cap ca vrea bani sau ca e foame,sau nici o fosta curva transformata peste noapte in „femeie maritata” nu te i-a la rost ce ai facut cu banii,de unde vii s.a
5.Prefer de mii de ori sa vad un batran efeminat care il soarbe din priviri pe tipul sexy sau nu,de langa el decat sa imi tulbure vederea un alcoolic batran si pus pe harta cu toata lumea din jurul sau,voi nu?

Ne place sa-i criticam pe cei de alta orientare sexuala,sa punem in carca lor cele mai abjecte lucruri,sa-i numim cum ne vine la socoteala insa trecem cu vederea ca prostia si dezumanizarea se naste in sanul familiei,unde nu are cine sa ne invete ce e bine si ce nu fiindca tata e beat,mama e curva,nu in mijlocul comunitatii „happy”,drogurile si SIDA te pot ucide si daca esti hetero…
Avem probleme cu perceptia „conceptului”,daca pot spune asa, de HOMOSEXUAL sau LESBIANA,,:
1.Nu devii,te nasti astfel!
2.Nu te poti schimba!
3.Nu esti gay fiindca vrei sa ii oftici pe heteroii din jurul tau!

Si multe altele…Nu fac reclama nimanui ci doar dupa 23 de viata consider ca a venit vremea ca un neutru,ca mine sa-si spuna punctul de vedere.
Nu inteleg care e problema daca „ION IL IUBESTE PE GHEORGHE”,so what? pamantul se opreste din miscarea sa ciclica? din cauza asta am ajuns la limita cu supra-incalzirea globala? din pricina iubaretilor mai sus mentionati avem probleme de ordin financiar?
De ce sunt „VASILE si MARIN” gay? DE CE TE INTERESEAZA? ocupa-ti timpul liber cu altceva decat barfiindu-i pe cei impricinati! Fa ceva constructiv!
In ce mileniu vom invata sa nu ne mai pese de altul,in sensul malitios,si sa ne vedem de ale noastre?

Afi sau a nu fi GAY…MIE NU IMI PASA!!!!

Pentru MICUTA B.;) :))

~ de hellqueen pe aprilie 7, 2010.

Lasă un comentariu